Ние откраднахме късче от рая, пренесохме го на територията на Свиленград, издигнахме от него палат, за чудо и приказ и архитектурно „написахме“ най-вълшебната приказка от „1001 нощ“ – нарича се „САХАРА“.

Според съвременните стандарти е хотел, но всеки негов посетител, който се наслади на усещането зa магичност, продиктувана от рядкото съчетание на берберска изящност и номадска топлина, е категоричен в това, че дори в най-приказния харем, не е толкова вълшебно, както в делукс стаите, студиата и апартаментите на хотел САХАРА.

Хотелът, истинско арабско бижу, разполага с 10 двойни стандартни стаи, 10 делукс стаи , 7 студия и 5 луксозни апартамента, със завладяващ интериорен дизайн, напълно в стила на емирствата. Уютът е подсилен от обзавеждането с естествен дъб и усещане за пустинна мекота, което придава мокетът в стаите. Удобствата са всякакви, наред с голям телевизор във всяка стая, сешоар в баните и минибар, пълен с наслада. А за абсолютния релакс и кралско уединение, в 3 от 5-те апартамента има самостоятелно джакузи.

Спа центърът, състоящ се от релакс зона, ВИП джакузи, сауна, парна баня и масажно помещение е истински оазис, носещ наслада за всички сетива. Балдахини, картини, ухание на екзотика и мистичност, те посрещат още от бутиковия лоби бар, където задушевният комфорт убедително те пренася в далечно Мароко! не е достатъчно само да слушаш легенди, изживей тази наслада от първо лице, сподели я с любимите си хора и я разкажи на другите, защото легендите се носят от уста на уста….но „САХАРА“ е достъпна и съвременна приказка за всеки един от вас!

Освен за комфорта, сме се погрижили и за сигурността на гостите ни, като за целта, паркингът на хотела е под денонощно видеонаблюдение. И всичко това е създадено с идеята да съумеете да си затворите очите и да се потопите в света на Шехерезада, единствено и само в хотел САХАРА.